دانشنامه‌ی توکسینولوژی دریایی

1395/9/1 0:0
نویسندگان: غلامحسین محبی، اکرم نجفی، صابر خدابنده، امیر وزیری زاده، محبوبه جعفری، نگار طاهری، فریال منصف، رامین سیدیان و ایرج نبی پور

دانشنامه‌ی توکسینولوژی دریایی

‏عنوان و نام پديدآور : دانشنامه توکسینولوژی دریایی/ نویسندگان ایرج نبی‌پور...[ و دیگران] ؛ [ برای] وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کلان منطقه پنج...[ و دیگران].
‏مشخصات نشر : بوشهر: دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی‌درمانی استان بوشهر، ‏‫۱۳۹۵.‬
‏مشخصات ظاهری : ‏‫۳۶۴ ص.‬: مصور، جدول.
‏شابک : ‫‭978-600-5032-67-3‬‬
‏وضعیت فهرست نویسی : فیپا
‏يادداشت : نویسندگان ایرج نبی‌پور، غلامحسین محبی، اکرم نجفی، صابر خدابنده، امیر وزیری‌زاده، محبوبه جعفری، نگار طاهری، فریال منصف، رامین سیدیان.
‏يادداشت : وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کلان منطقه پنج، پژوهشکده علوم زیست‌ پزشکی خلیج‌فارس، مرکز تحقیقات زیست فناوری دریایی خلیج‌فارس، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی‌درمانی بوشهر، بنیاد ملی نخبگان، دفتر نخبگان استان قزوین.
‏يادداشت : با حمایت‌های کرسی پژوهشی پزشکی‌دریایی، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهور منتشر شده است.
‏موضوع : حیوان‌های سمی دریایی -- خلیج فارس -- مقاله‌ها و خطابه‌ها
‏موضوع : Poisonous marine animals -- Persian Gulf -- Addresses, essays, lectures
‏شناسه افزوده : ن‍ب‍ی‌پ‍ور، ای‍رج‌، ‏‫۱۳۴۲ -‏‬
‏شناسه افزوده : دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر